PAP-TERM | ATESTI | LICENCE

THERMO-BLOCK

SERTIFIKATSZR „PAP-TERM" uz poveren posao na izgradnji Termo-Blok Niskoenergetskog objekta stiče odgovorajuću dozvolu i licencu za izgradnju ovakvih, sve popularnijih objekata kod nas.


Sa velikim zadovoljsvom vam stojimo na raspolaganju u pogledu konsultacija , izvođenja radova po fazama, nastavku radova od određene faze i završnim radovima i sl.
DEMIT

SERTIFIKATSZR „PAP-TERM" je poslednjih nekoliko godina važila i važi za jednog od retkih izvođača koji su 100% ispunjavali sve tehnički propisane uslove od strane ove kompanije i za to dobili odgovarajuće priznanje u vidu licence ovlašćenog ugrađivača fasada.


Sticajem okolnosti ovaj brend se ugasilo ali smo mi dalje nastavili saradnju sa novim vlasnicima istim intenzitetom kao i ranije.
CERESIT

SERTIFIKATSZR „PAP-TERM" kao lider u postavljanju fasadnih sistema ove kompanije na kvalitetan način i sturčan pristup poslu stiče licencu /sertifikat ove kompanije.


Ceresit je danas jedan od najvažnijih brendova u trgovini građevinskim proizvodima. Koristeći tehnologiju sa postignutim stepenom razvoja i fokusirajući se na polaganje keramičkih pločica, sisteme za hidroizolaciju, sisteme za termoizolaciju i fasadne sisteme, pur pene, silikone i podopolaganje, Ceresit trenutno nudi pažljivo usklađen asortiman proizvoda, sistema i usluga za građevinare i keramičare. Istraživanja unutar objekata i razvojnih sektora, kontinuirane kontrole materijala, kao i zvanične revizorske kontrole obezbeđuju visoke standarde kvaliteta koji su neophodni za pouzdanu i sigurnu realizaciju građevinskih projekata.
VELUX

POTVRDA / SERTIFIKATSZR "PAP-TERM" uz veliki broj ugrađenih prozora stiče i potvrdu/sertifikat kompanije VELUKS.


Za 75 godina, VELUKS Grupa je stvorila bolje životne uslove za ljude širom sveta - koristeći dnevnu svetlost i svež vazduh. Naši proizvodi pomažu u stvaranju svetle, zdrave, energetski efikasane prostora u kojima se živi, radi, uči i igra. Grupa je prisutna u više od 40 zemalja, sa širokim distributivnom mrežom. Naši proizvodi su krovni prozori i svetlarnici , kao i čitav niz dekorativnih elemenata, roletne isl.
BRAMAC

SERTIFIKATSZR „PAP-TERM" uz posao na rekonstrukciji objekata od javnog značaja stičemo sertifikat za ugradnju krovnih sitema ovog svetski poznatog brenda.


Kompanija je osnovana 1966. godine pod imenom „Bramac Dachsteinwerke GmbH“ a današnji se "Bramac Dachsysteme International GmbH", na početku trećeg milenijuma, u mnogim zemljama srednje, srednjoistočne i jugoistočne Evrope ubraja u merodavne i najinovativnije proizvođače u segmentu krovnih sistema. BRAMAC je samostalna austrijska kompanija i član je MONIER Grupe koja je jedna od vodećih kompanija u oblasti krovnih materijala.
ATEST ZA SKELESZR „PAP-TERM" :" Veliki akcenat stavljamo na kvalitetnu obuku kadrova i bezbednost na radu , koji su za nas imperativ", govorio je gospodin Pap , kao osnivač ovog malog građevinskog preduzeća. Stoga nam je bitno da radimo sa bezbednom,ispitanom i kvalitetnom opremom za koje smo stekli odgovarajuće ATESTE .


Ono što je za naše preduzeće bitno je da svaki naš korisnik ima na uvid da je angažovan pravi izvođač koji je pre svega bezbedan , što nas izdvaja od konkutencije u svakom pogledu.
SKELE I OPREMAPoštovani građevinci SZR „PAP-TERM" u svoju ponudu uvodi i iznajmljivanje atestirane skele i opreme , sve informacije možete dobiti u sedištu našeg preduzeća.


Na adresi: Miloša Crnjanskog 129 , Bečej 21220